Zomerwedstrijd 2018

Onze zomerwedstrijd 2018 is ten einde, en de resultaten kun je hier bewonderen : Zomerwedstrijd 2018
En zoals dat gaat met een wedstrijd, is er ook weer een winnaar. Wij hebben voor jullie reeds een top 5 gemaakt van onze favoriete foto's. Uit deze 5 foto's kunnen jullie de winnaar kiezen. Hou onze facebookpagina in de gaten want daar publiceren we deze week over welke 5 foto's het gaat. Je kan daar ook stemmen via de likes. Voor de mensen zonder FB zullen we de 5 finalisten ook hier bekend maken, dan kan je stemmen via mail. Onze FB pagina vind je hier.

over 2330.be

Www.2330.be is ontstaan toen Rudi Rombouts een gelijkaardig initiatief ontdekte. Hij stelde dit voor aan Peter Verbeek om dit ook voor Merksplas op te starten. Beiden hobbyfotograaf & lid van de fotokring van Merksplas werkten ze dit ideetje verder uit, en even later was www.2330.be geboren.

Ongetwijfeld zorgen ze zelf af en toe wel eens voor wat input, maar jullie hulp is broodnodig om deze site te voeden !
Moeilijk is het niet: een foto van iets of iemand in Merksplas is voldoende om hier een plaatsje te verdienen...

Deze website wordt volledig vrijwillig uitgebaat & er zijn absoluut geen commerciële doeleinden, maar dit neemt niet weg dat we op zoek zijn naar (kleine) sponsors om de kosten van de uitbating te dekken en eventueel in de toekomst te zorgen voor reclame en aanmoedigingen om inzendingen te werven.

Ga niet meer de deur uit zonder uw fototoestel. Elk moment van de dag kan een klik-moment zijn.

Contacteer ons voor eender wat via het contactformulier.
U kan uw foto('s) insturen via foto inzenden.